Kari (101) foreslått som "Årets trønder"

Kari Strøm  Foto: Kirsti Marthine Flathagen

Nyheter

101 år gamle Kari Strøm er foreslått som kandidat til "Årets trønder" i 2018. Kari fra Børøysundet har fått mye oppmerksomhet for sin moderne livsførsel, og nå sist ble den spreke hitterværingen intervjuet av NRK i forbindelse med årets TV-aksjon.


 

– Kari strikker store mengder oransje skjerf, som er blitt et kjennetegn for Kirkens Bymisjon, årets mottaker av pengene som samles inn gjennom TV-aksjonen. Dette er en innsats uten tanke for å oppnå ære og berømmelse, skriver innsenderen til Adresseavisen og NRK, som står bak kåringa. Det er åpent for alle å levere inn forslag til kandidater og kandidatene strømmer ifølge mediehusene på.

Hitra-Frøyas portrett av Kari kan du lese her:


Kari - en moderne hundreåring

E-post, nettbank og Facebook er helt vanlig for de fleste av oss. Også om du er hundre år. Iallefall om du heter Kari Strøm.