I helga åpnet øyværingen sin nye bar i Trondheim

  Foto: Ray´s Bar

Nyheter

Raymond Berge (38) fra Mausund har åpnet egen bar i Trondheim, et lite og intimt sted med fokus på 1980-tallets heavy metal. Ray´s Bar er navnet og baren ligger i Krambugaten, i Folkets Hus, samme bygning som Nova Kinosenter. Berge forteller til lokalavisa:

- Baren har plass til 50-60 personer. Musikken vi spiller har hovedvekt på heavy metal, særlig fra 1980-tallet. Innredningen er ganske enkel og har en røff stil. Det er gamle slitte møbler, og veggene er dekorert med vinylplater.

Baren åpnet sist helg og det ble en fin start, forteller Ray´ Bar. Berge forteller at gjestene er særlig folk i 40-50-årene.

- De kjenner seg igjen i stilen som minner om egne gutterom. Det blir flash-back fra egen barndom og oppvekst, sier han. Det er gratis inngang og 20-års aldersgrense.