Samuel Massie fra "Berserk" og "Skal vi danse" til den nye kulturfestivalen

Nyheter

Samuel Massie var som ung ungdom en skoletrøtt gutt på vei ut på skråplanet, da moren sendte ham til en folkehøgskole med friluftslinje. Her fant Samuel tilbake til livsgleden. 18-åringen ble plutselig landskjent da båten "Berserk" forliste under en ekspedisjon i Antarktis i 2011. Sammen med Jarle Andøy mistet unggutten mistet tre gode venner og livet ble igjen snudd på hodet for unggutten. Men selv om turen endte tragisk, ble dette samtidig en start på et helt nytt liv for Samuel.

Nå reiser han rundt med foredraget "Hold fast", som handler om å lykkes mot alle odds. Budskapet er: Kan jeg få det til, kan alle.

I uke 6 i 2019 år arrangeres den første Hitra kulturfestival, og hit kommer Samuel Massie med foredraget sitt, forteller Hitra kommune.


 

Dyslektikeren Samuel Massie har skrevet bok om sin egen historie og hvordan han gjenvant troen på seg selv. Boka «Hold fast!» ble skrevet på bestefarens hytte utenfor Bergen, og ble raskt populær. Så fulgte programlederoppdrag og deltagelse i en rekke tv-programer, som «Tangeruddampen», «Skal vi danse», «Rett fra hjertet» og foredrag og konferansieroppdrag med både politikere og kongehus. Det er også blitt en programserie - «Samuel og bestefar – kunsten å leve» - på TV2.