Temporary er blitt avspilt 120.000 ganger. Nå er en ny låt klar

Den folk-inspirerte popduoen Temporary er aktuell med ny låt.  

Nyheter

Folkpop-duoen Temporary er aktuell med ny låt. Jonas Utseth Peitersen fra Ansnes og hans makker Mikael Øgaard kunne i sommer fortelle at de kommer til å slippe noen singler fortløpende utover høsten, før det blir utgivelse av debutalbumet våren 2019.

Den nye låten ”Now” er tilgjengelig på ulike strømmetjenester.


 

Temporary opplyser via sin Facebook-side at sangene deres har blitt spilt nærmere 120 000 ganger og inkludert i over 750 spillelister til nå på Spotify. Tidligere i høst spilte de support for selveste Jonas Alaska i Dokkhuset, Trondheim og de er også en av artistene som har blitt annonsert skal opptre under den store musikkfestivalen Trondheim Calling neste år.