Mangfoldskveld:

Bli kjent med nye folk fra ulike kulturer og smak spennende mat fra hele verden

Sangkormedlemmene Evelyn Pettersen og Kalo Ahmad under fjorårets Mangfoldskveld på Hitra 

Nyheter

Fredag 9.november arrangeres det Mangfoldskveld i Hitra bibliotek og ungdomsbase.

Her blir det internasjonal musikk av sangkoret Harmundi, Torid Skogstad, Ida Willadsen, David Black og Gabriëla Lukassen. Det blir aktiviteter for barn og ungdommer blant annet shuffleboard turnering og servering av mat fra hele verden. Det blir også tid til gode samtaler. Arrangementet er gratis og åpent for alle.Da det ble arrangert Mangfoldskveld i fjor var det rundt 90 personer som møtte opp. Kasia Czaplis som jobber med inkludering i Hitra kommune, kunne fortelle at de arrangerer en slik kveld for å utvikle lokalsamfunnet, forbedre inkluderingsarbeidet og bevisstgjøre innbyggere på betydningen av et godt samhold.


Ønskes velkommen med infomappe

Vil gjøre Hitra kommune mer tilgjengelig for nye innbyggere

 

Lager kvinnegruppe for minoriteter

Vil skape trygghet for innvandrer-kvinner i øyegionen.