Nå er også Vipps-nummeret klart

Eldbjørg Broholm 

Nyheter

Kontonummer 4202.12.80695 eller Vipps til 546956.

Det er tallene du trenger for å gi ditt bidrag til årets lokale juleinnsamling.

Som fortalt før helga, har Hitra frivilligsentral også i år en juleinnsamling, der pengene skal gå til økonomisk vanskeligstilte unge og eldre hitterværinger i dagene før jul. I fjor ble det samlet inn 60.000 kroner i juleinnsamlinga gjennom Hitra frivilligsentral. Allerede har det kommet noen tusenlapper tilsammen, målet i år må være å passere fjorårets resultat.

- Vi går julehøytiden i møte og da blir det gjerne enda mer merkbart at folk har det økonomisk vanskelig. Håpet er at aksjonen kan sørge for at en trengende familie, en aleneforsørger, en liten gutt eller ei lita jente, kan få noe ekstra til jul. Pengene skal gå til mat, litt dyrere julegaver eller andre ting man trenger til jul. Det skal ikke gå til alkohol, tobakk eller slike ting, sier Eldbjørg Broholm i frivilligsentralen.Eldbjørg oppfordrer alle de som trenger litt økonomisk hjelp i forkant julaften om å søke penger via Frivilligsentralen. Alle søknader behandles konfidensielt.

- Man kan sende en epost til Frivilligsentralen på adressen post@hitra.frivilligsentral.no, eller man kan ta kontakt på andre måter, for eksempel ved å ringe eller komme innom. Det viktigste er nå først at alle som kan bidra økonomisk, gjør dette. Og deretter at alle som trenger litt hjelp, gir lyd fra seg på en eller annen måte, sier hun.

Innsamlingsaksjonen avsluttes 17. desember slik at pengene kan deles ut før jul.