- Nå ble jeg lynforbainna. Hva slags folk gjør slikt?!

Nyheter

- Nå ble jeg lynforbainna. Hva slags folk gjør slikt? Stjeler fra dem som har lite! Hadde ikke trodd noe slikt kunne skje!

Det sier Anne Tangvik, som lokalavisa Hitra-Frøya traff på Stjernesenteret på Sistranda i formiddag. Hun blir vantro og sint når hun får høre at det er stjålet gaver fra senterets julegaveinnsamling, gaver som skal deles ut under Frivillighetssentralen og Frøyahallene sitt arrangement «Sammen på julaften».

- Jeg hadde ikke trodd noe slikt kunne skje, sier Tangvik, som forteller at hun selv har bidratt med to gaver i den store eska.

Tidligere i dag fortalte froya.no at det var Gretha Fredagsvik i Go'biten på Stjernesenteret som onsdag kveld oppdaget at lokket på eska ved senternissen var åpnet. Da skal flere gaver ha blitt stjålet.

 

- Jeg klarer nesten ikke å prate om det. Jeg blir så lei meg. Her prøver vi å gjøre noe hyggelig for de som føler seg litt ensomme i jula, og så er det noen som tar julegavene fra dem. Hvem gjør sånt?sier Gretha til avisa.


Åpner frivilligsentralene på julaften

- Ingen skal behøve å sitte alene


Frivilligsentralene på Frøya og Hitra arrangerer sammenkomster på julaften.

- Ingen skal behøve å sitte alene på julaften. Det er ikke alle som har noen å tilbringe jula sammen med og i likhet med andre frivilligsentraler rundt om i landet så ønsker også vi å tilby felles julaften-feiring på Frøya, fortalte Line Strømøy ved Frøya frivilligsentral nylig til lokalavisa.

Hitra frivilligsentral arrangerer felles julaften på Hitra misjons- og nærmiljøsenter for 9.året på rad.

- Antallet påmeldte har økt fra år til år. I fjor var vi 46 personer, fortalte Eldbjørg Broholm ved Hitra frivilligsentral.