Smøret og sukkeret visualiserer antallet kilo de tre har gått ned siden prosjektet tok til

De tre deltakerne (i midten) Lena Jørgensen, Frode Larsen, Sondre Sandvik har i løpet av 12 uker gått ned 32 kg. i vekt. Det tilsvarer sukkeret og smøret stablet foran dem. Til venstre: Personlig trener Miriam Larsen og til høyre daglig leder ved treningssenteret Maxtrim, Sofie Rabben. 

Nyheter

Inne på dagligvarebutikken Kiwi på Stjernesenteret har de satt fram et bord lastet med smør og sukker.
- Treningssenteret Maxtrim har i høst hatt et prosjekt gående hvor vi har hjulpet tre ivrige og motiverte personer å komme igang med en livsstilsendring. Smøret og sukkeret visualiserer antallet kilo de tre har mistet siden oppstarten i september og fram til starten av desember, forteller daglig leder Sofie Rabben og personlig trener Miriam Larsen hos Maxtrim.