Se Trudes minnevideo av oterungen Mille

Trudes minnevideo av oterungen Mille

Nyheter

Husker du oterungen til Trude Nilsson og Tobias Sæther som lokalavisa skrev om i høst?
Nyttårshelga fikk historien om oteren Mille en trist slutt. Mens Trude og Tobias var en tur på Frøya, stakk Mille av fra de som passet på henne i Trondheim. Vaktselskapet Falck trodde Mille var vill og valgte å sette oterungen ut ved Sluppenbrua. Der ble hun påkjørt.Det var eierne selv som fant henne død.
 

- Vi kastet oss i bilen og fant dessverre Mille på motorveien. Jeg løp rett ut og hentet henne av. Den fine lille vennen min. Slik måtte jeg finne henne. Da hun egentlig skulle være på en gård ved havet og ha det så godt, istedet lå hun her, alene i regnet. Akkurat som den dagen jeg fant henne, sier Trude knust til lokalavisa Hitra-Frøya.

Trude har laget en minnevideo om sin lille venn som hun har delt via Instagram. Lokalavisa har fått lov til å dele videoen med våre lesere.

Den sjarmerende oteren Mille stjal alles hjerter i høst. Nå har matmor Trude Nilsson laget en minnevideo om sin lille venn som ble påkjørt nyttårshelga. 

Helt utmattet kravlet lille Mille inn i deres liv

- Vi må finne et sted der hun kan trenes opp til å leve som en oter skal

Hun kom inn i livet til deres med et baby-skrik. Nå bor hun i en plastkasse på badet, sutter flaske og går gjerne tur i Trudes jakkehette. Men Trude og Tobias innser at det må skrives et nytt kapittel i eventyret om kjæledeggen.