Rock´n´roll-legenden kommer tilbake til øyregionen

Stephen Ackles kommer til Hopsjøbrygga i juni. Dette bildet er fra en konsert i Hitra kirke i 2011. 

Nyheter

Hopsjø kyst- og kultursenter opplyser via Facebook at Stephen Ackles kommer til Hopsjøbrygga i juni. Ackles er en allsidig artist som fremfører alt fra gospel, rock´n´roll, blues og country med stor utstråling og energi. Ackles har delt scene med en rekke musikklegender som Johnny Cash, Carl Perkins, Waylon Jennings, Jerry Lee Lewis, Kris Kristoffersen og Tom Jones.

Det blir to dager med Ackles på Melandsjø i pinsa, både fredag 7. og lørdag 8.juni.
Han har opptrådt flere ganger på Hitra.

- Sist Stephen Ackles var her så løftet nesten kirketaket seg, og vi tror ikke det blir noe dårligere stemning denne gang, sa Øyvind Heidenreich-Riis til lokalavisa i forbindelse med en Stephen Ackles konsert i Hitra kirke på Melandsjø i 2013.


 

  Foto: Wikipedia Commons