Sterk start mot tidligere landslag- og eliteseriespillere

Frøya/Hitra fikk en god start på kampen mot Rapp i dag. 

Nyheter

4.divisjon kvinner sr.håndball
TrønderEnergi-serien 03.
Frøya/Hitra - Rapp 26-34

Håndballaget Frøya/Hitra hadde lørdag ettermiddag besøk av Rapp i Frøyahallen.
Det var øyværingene som startet best mot Trondheimslaget bestående av spillere som tidligere har spilt håndball på høyt nivå, deriblant tidligere landslagsspiller Gøril Snorroeggen.

På Rapp spiller tidligere landslagsspiller Gøril Snorroeggen.  

- Dette er en kamp vi ikke forventer å vinne, men jeg føler vi henger bra med og leder lenge. Jeg er veldig godt fornøyd med de 15 første minuttene, oppsummerer Frøya/Hitras trener, Øystein Claussen. Han tilføyer at de møter et helrutinert lag med tidligere eliteseriespillere som gjør langt mindre feil enn dem.
- Alt i alt gjør vi en grei kamp, men vi stresser og gjør mange feil det siste kvarteret.

Vendela Bekken med nettkjenning. 

 

- Må luke bort feil

Til pause var stillingen 13-17. I løpet av andre omgang doblet begge lagene antall mål slik at sluttresultatet ble 26-34.
Rapp leder tabellen og har vunnet alle sine 15 kamper denne sesongen. Frøya/Hitra har vunnet ni av sine kamper og tapt fire.

Frøya/Hitra ligger nå på 4.plass på tabellen. 

 

- Nå er det ikke mange kamper igjen og vi blir nok liggende på 4.plass, i beste fall havner vi på 3.plass denne sesongen. Rapp gjør det bra og rykker opp en divisjon. Jentene våre er tålelig fornøyd med dagens kamp, men skjønner at de må luke bort feil skal de ha ambisjoner om å spille i høyere divisjon, sier Claussen.

Lørdag om ei uke møtes lagene Hitra/Frøya 2 og Frøya/Hitra til kamp i Hitrahallen.