Krafttak mot kreft:

Auksjonerer bort alpinjakke med autografer

Denne jakka med autografer fra det norske fartslandslaget i alpint auksjoneres bort til inntekt for Krafttak mot kreft på Hitra og Frøya. 

Nyheter

Kreftforeningen har fått donert en alpinjakke som skal auksjoneres bort i håp om å få inn penger på den til årets Krafttak mot kreft-aksjon på Hitra og Frøya, forteller Petter Spolén i Kreftforeningen.

Jakken har det norske fartslandslaget i alpint signert: Axel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Stian Saugestad, Adrian Seiersted, Aleksander Aamodt Kilde, Bjørnar Neteland og Christian Mitter. I tillegg til noen gamle norske helter som Kjetil Andre Aamodt, Erik Håker og Tom Stiansen, har også Dominic Paris, Christof Innerhofer og Christoffer Faarup signert jakken.


 

Jakken er i størrelse 54 og har en nypris på mellom 8-10.000 kroner. Startbudet er på 5000 kroner. Det er mulig å gi bud via Facebook-siden Selge,bytte, kjøpe, gi bort på Hitra-Frøya fram til fredag 15.mars klokka 12.00. Den som får tilslaget overfører pengene til Guri Kunna vgs. digitale innsamlingsaksjon og velger selv skolested Hitra eller skolested Frøya.