I kveld kl. 19.30: Politiet live-streamer foreldremøte om russetida

Nyheter

Politiet inviterer alle landets foreldre med ungdom som i år skal ut i russefeiring til Norges største foreldremøte. Møtet livestreames 11. april kl. 19.30 på Politiet i Norge sine Facebook-sider, www.facebook.com/politietinorge/

- I det nettbaserte foreldremøtet vil politiet snakke om hva foreldre må være oppmerksomme på, og hvordan de bør snakke med barna sine om de ulike utfordringene som russetiden kanskje kan by på. Dette kan være alt fra tips og råd når det gjelder mat, drikke, transport og bekledning, til fare for overstadig beruselse, vold og voldtekt, skriver politiet på sine sider.

Gjensyn med russedåpsbildene fra i fjor? Her er de:


Russedåp i laks og surstrømming

Publikum fikk nesten panikk da russen ville ha klem etter dåpen.