To øyværinger kjemper om ordførerjobben i Trondheim

Nyheter

Mona Berger, som er oppvokst på Fillan, stiller som ordførerkandidat for Sosialistisk Venstreparti i Trondheim. Hun skal dermed kjempe om ordførerkjedet mot en annen hitterværing, Rita Ottervik (Ap). Ottervik har vært ordfører i trønderhovedstaden siden 2003 og varslet i vinter at hun tar gjenvalg etter en turbulent periode i partiet.

Berger er til daglig leder av Fellesorganisasjonen i Trøndelag og bor på Rotvoll i Trondheim.

- Mona Berger har lang erfaring fra arbeid innen bla. rusomsorgen, har vært enhetsleder i kommunen, hovedtillitsvalgt i Fellesorganisasjonen og jobber nå som leder av Fellesorganisasjonen i Trøndelag, skriver partiet om sin kandidat.


Enda ei Kvenvær-dame kan bli ordfører utenbygds

Kvenvær har allerede en kvinne i ordfører-stolen i Trondheim. Nå kan det samme skje i en annen kommune.