Klare med ny runde mobil gjenvinningsstasjon

Bildet er tatt på Mausund i forbindelse med en tidligere runde med mobil gjenvinningsstasjon. 

Nyheter

Hamos varsler at de er klare med ny runde mobil gjenvinningsstasjon på Mausund (tirsdag 30. april) og Sula (onsdag 24. april).

- På Mausund blir opplegget på samme måte som tidligere. Vi stiller med driftsoperatører, bil og containere og tar i mot kildesortert avfall 30. april, skriver Hamos på sine nettsider. På Sula skulle det bli kjørt ut containere før påske, hit kommer avfallsselskapet allerede i morgen onsdag 24. april.


 

- Her skal elektrisk avfall og farlig avfall leveres i utplasserte bur, oppstilt i containere. Hvitevarer skal denne gangen plasseres i grovavfallscontaineren, så vil vi sortere ut disse med maskin i ettertid. Det er av stor betydning at ikke annet elektrisk avfall blandes i grovavfallet, skriver avfallsselskapet.


 

Hamos minner om at tau skal sorteres ut fra grovavfalletog plasseres ved siden av containeren.


Nå blir det mer kildesortering for hyttefolket

Her er de nye returpunktene på Frøya.

 

De ber alle være nøye med å ikke levere avfall på annet sted enn i utplasserte containere og bur. Og om man ikke har mulighet til å benytte tilbudet om mobil gjenvinningsstasjon, så er det gratis levering for privatpersoner ved gjenvinningsstasjonen på Nabeita.


Janne kjører rundt i Hamos´ best bevarte "hemmelighet"

- Det er veldig få som tar kontakt, sier Janne Espnes. Hun kjører rundt på Hitra og Frøya i en passe stor lastebil med blå førerhytte.