- Mest sannsynlig har det aldri vært en sånn bil på Hitra før

Stjernen blant de tjue Mustang Shelbyene utstilt på Ansnes, en 1966 Shelby GT 40. 

Nyheter

Team Shelby Skandinavia er for tiden på Norgesturné og onsdag kom følget bestående av tjue biler til Hitra og Ansnes brygger.
- Vi har hatt en fantastisk tur. Vi har blant annet vært innom Beitostølen, Geiranger, Trollstigen og Atlanterhavsveien, og uansett hvor vi kommer kjørende så skaper vi oppstandelse, forteller arrangør av turen, Trond Høst.

Alle de tjue bilene som står oppstilt på Ansnes er rimelig spesielle, sier Høst, men det er særlig én av dem som skiller seg ut.
- Dette er stjernen. En 1966 Shelby GT 40 som eies av finske Mika Kosala. Bilen er unik, spesialbygd hos Shelby og langt ifra hyllevare. Mest sannsynlig har det aldri vært en sånn bil på Hitra før, sier Høst.


I denne artikkelen kan du lese nærmere om frøyværing Harald Johansen og hans 1969 Mustang Shelby GT350, mer om Team Shelby Skandinavias Norgesturné og  hvorfor de har valgt å legge turen til nettopp Hitra og Ansnes: