Sommervarmen ga rekordjuli

Nyheter

Kasseapparatet hos Coop Extra Sistranda gikk varmt i juli. Jordbær, grillmat og kald drikke i sommervarmen var med på å øke omsetningen til Extra Sistranda med hele 17 prosent i løpet av juli måned, sammenlignet med tilsvarende måned i fjor. Omsetningen endte med det på like over 7,5 millioner kroner, melder Coop Extra på Sistranda

– Vi jobber året rundt for å holde løftet om å gi våre kunder, som også er våre medeiere, den billigste handlekurven. Dette gjelder selvfølgelig også i juli måned, sier en fornøyd Kenneth Engan, butikksjef i Extra Sistranda.

Coop opplyser at ingen annen dagligvarekjede vokste raskere enn Extra i løpet av første halvår i år. Markedsandelen ved utgangen av juni var på rekordhøye 14,3 prosent – en økning på 1,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor, ifølge tall fra analyseselskapet Nielsen.


 

– Vi er stolte og glade over at så mange valgte å handle hos oss i sommer. Kundene setter åpenbart pris på vår kombinasjon av lave priser og stort utvalg. Flotte kunder og ekstremt dyktige ansatte gjør det virkelig gøy å jobbe i Extra - også om sommeren, sier Engan.