Snillfjord

Åtte kjøpte ny bolig

Nyheter

I kartet finner du komplett oversikt fra Kartverket over eiendommer solgt og overdratt i Snillfjord kommune i september 2019.

Mer informasjon om den enkelte eiendom finner du ved å zoome deg inn i geografien og klikke på nåla. Du kan velge om du vil lese informasjonen i et vanlig kart, på et foto eller som hybrid av disse (velg oppe i høyre hjørne av kartet).


 

Offentlige data fra Grunnboken og Matrikkelen inneholder også historisk oversikt over omsetning og overdragelser på den enkelte eiendom. Dette finner du ved å bruke piltasten høyre/venstre inne i informasjonsboksen på eiendommen.


Sjønær leilighet gikk for nesten 4,8 millioner

20 eiendommer byttet eiere på Hitra i september.Den dyreste september-hytta gikk for 3,1 millioner

21 hytter skiftet eier i september. Her er kjøperne og selgerne