Eli Kristin åpner fast fiskeutsalg

Nyheter

Fiskeretter på tallerkenen er gjestene vant med hos Rabben restaurant på Sistranda. Snart kan gjester og andre også handle i et fiskeutsalg. Daglig leder Eli Kristin Fredagsvik åpner nemlig et fast fiskeutsalg nå på søndag, hvor både fersk og frossen fisk og fiskmat samt annen sjømat kan tas med hjem til eget kjøkken.

- Vi begynner litt i det små så må vi se an hvor god respons vi får med tanke på driften. Her vil kunder få kjøpt både fersk fisk, annen sjømat, frossen fisk, filet, noe rundfisk osv. Vi vil også ha hjemmelagde fiskekaker, bacalao med mere, sier Fredagsvik til lokalavisa og utdyper:

- Vi vil kunne ta imot bestillinger fra kunder dersom vi ikke har det de er ute etter. Vi fyller diskene etterhvert som vi får et bilde av hva kundene ønsker seg, tenker jeg.

Rabben Restaurant samarbeider tett med Dolmøy House of Seafood om vareleveransene. Fredagsvik håper også å kunne knytte til seg flere lokale fiskere som kan levere til utsalget.


Bruktsalg ga over fem tusen til Unicef

Salg av brukte ting og klær, samt en donasjon på ti kroner for hver restaurantgjest, gjorde at Rabben Marina og Restaurant straks kan overføre 5.686 kroner til innsamlingsaksjonen for Unicef.


Fiskeutsalget kommer til å følge åpningstidene til restauranten.

- På søndag åpner vi og håper på god respons. Da serverer vi smaksprøver på nystekte fiskekaker samt at vi har noen gode åpningstilbud, sier Fredagsvik.