Hedret for veldig lang og tro tjeneste

Arve Espeseth med diplom for 30 års tjeneste for den interkommunale bedriften Dalpro.  Foto: Dalpro

Nyheter

Det er ikke lenger så veldig mange som jobber ved samme arbeidsplass i over 30 år. Arve Espeseth fra Kvenvær er et slikt unntak. I helga fikk han diplom og mange godord for sine 30 første år ved Dalpro i Hammerstaddalen.

- Positiv, fleksibel, allsidig og god med mennesker. En av de som har bygd opp DalPro til å være det det er i dag! Gratulerer Arve! skriver bedriften om Arve Espeseth. Selv uttrykker han på sin Facebook-side at han er veldig stolt over utmerkelsen.

Dalpro AS selv fikk som kjent også en høythengende utmerkelse i helga, under finalearrangementet av Det norske Måltid i Stavanger. DalPro Gårdsmat ble da kåret til "Årets skaperkraft"