Standup med treffsikre punch og hysteriske tanker

Raymond Falldalen 

Nyheter

To standup-komikere fra Trondheim, en fra Kristiansund, en fra Bergen og en fra Stavanger kommer til Hitra for å skape humorstemning på Hjorten hotell.

Kjetil Melkevik en hardtarbeidende komiker. Han er vinner av Comedy Box standup festival, har over 400 show i beltet, og har varmet opp for TJ Miller, kjent fra Deadpool, Transformers og Emoji Movie.

- En herlig blanding av treffsikre punch, hverdagsobservadjoner og til det knusktørre, melder arrangøren.

 

Raymond Falldalen beskrives som en enda mer hardtarbeidende komiker. Han var i finalen i Roast Battle 2019 i Bergen, hvor han tapte mot en trønder.

- Her snakker vi lavenergi, en sliten kar som prøver etter beste evne å få oversikt og innblikk i sitt eget liv, og lykkes vel ikke så nevneverdig mye. Her er det humor og observasjoner du vil kjenne deg igjen i, heter det  i pressemeldingen fra arrangøren.

Stein Vegard Hansen, stakk sist høst han av som vinner av "Trondheims Morsomste".

- Denne karen, med mustache... vil du elske å se på scenen.

Andreas Bach, en ramp fra Loddefjord i Bergen,  føyk inn på standupscenen så det ljomet. Han ser livet fra en ramps perspektiv. Og han har som mange ville dyr blitt tam i møte med mennesker og har en humor som sitter.

Kristoffer Angelo, en herlig trønder fra et sted ingen har hørt om, så vi husker ikke hvor. Men, til tross for det, eller på grunn av det? så har han noen hysteriske tanker og observasjoner om livet sitt og samfunnet rundt oss.

Standup-showet finner sted på Hjorten Hotell i Fillan fredag 28. februar.