Magnar er vår nye helgespaltist

Nyheter

Magnar Ansnes fra Fillan er kjent fra humorscenen i Øyregionen i en årrekke. Hvem husker vel ikke det uforglemmelige møtet mellom revyfiguren Hævert og lænsmainn?

Men Magnar er ikke bare god på muntlige framføringer; han har også en betydelig produksjon skriftlige tekster med både muntert glimt og alvorlige undertoner. Nå er vi i lokalavisa Hitra-Frøya så heldige å få Magnar Ansnes med på laget. Han går inn som en av flere øyværinger som alternerer som helgespaltister i "Fra sidelinja".


Se det uforglemmelige møtet mellom Hævert og lænsmainn

Her er den uforglemmelige klassikeren om Hævert.


Magnar kommer på trykk for første gang i fredagsutgaven denne uka med innlegget kalt "SUV".

Fredagsutgaven kan lastes ned som eAvis-utgave allerede fra kl. 22 i kveld. (Gå til Meny -> Les eAvis ). Husk at eAvisa, som er den digitale kopien av papiravisa, alltid kan lastes ned fra kl. 22 kvelden før utgivelse på papir.