Kan ikke gå fra dør til dør - håper likevel på giverglede

Diakonimedarbeider på Hitra, Heidi Fugelsøy 

Nyheter

Årets konfirmanter på Hitra hadde disse dager planlagt å gå fra dør til for å samle inn penger til Kirken Nødshjelps fasteaksjon "Gi liv med vann".

Diakonimedarbeider på Hitra, Heidi Fugelsøy, opplyser at man grunn av den oppståtte situasjonen med korinavirus vi er i nå, kan konfirmantene ikke ha innsamling ved å gå fra dør til dør.

- Vi håper på stor giverglede til en viktig sak. Bruk deleknappen slik at vi når ut til mange, så kan vi se om vi slår resultatet konfirmantene på Hitra fikk inn i fjor, oppfordrer diakonimedarbeideren på facebooksiden som er opprettet i anledning innsamlingsaksjonen.

Innsamlingsaksjonen på Facebook


I fjor samlet konfirmantene på Hitra inn 47.886 kroner.

- Disse pengene gjorde virkelig en stor forskjell, påpeker Heidi Fugelsøy.

Du kan støtte aksjonen "Gi et liv med vann" ved bruk av Vipps eller sms VANN til 2426. Da gir du 200 kroner til fasteaksjonen.

 

Kirkens Nødhjelp arbeider med vann, sanitær og hygiene (WASH) i langsiktige utviklingsprosjekter og akutte katastrofesituasjoner over hele verden. Målet er å sikre menneskers tilgang til rent vann, trygge sanitærforhold og å legge til rette for god hygienepraksis i fattige og marginaliserte lokalsamfunn