Her er lesernes bilder fra hjemme-perioden

Nyheter

Hvordan har du det hjemme for tida? Lokalavisa håper alle har fine dager på Hitra og Frøya, selv om mange av oss er mer isolert enn vanlig. ❤️

Helsemyndighetene oppfordrer jo oss alle til å være minst mulig å kontakt med andre for å begrense smitterisikoen. Noen er i karantene, mange er hjemme fra jobb og skole fordi jobben har beordret det og skolen er stengt. I denne forbindelse har vi i lokalavisa Hitra-Frøya bedt om lesernes bilde- og videobidrag. Hvordan er hjemme-perioden din? Hva fyller du dagene med?

Send oss et bilde eller video av hjemmesyslene og hjemmekontoret ditt, så lager vi et stort bildegalleri for Øyregionen. Bli gjerne med på bildet selv også - det er alltid hyggelig å se øyværinger i spaltene våre.

Send til post@hitra-froya.no eller til vår journalist tonjeselvaag@hotmail.com

Du kan også legge igjen et bilde eller video på melding til oss på vår Facebookside www.facebook.com/hitrafroya/