- Utenkelig å avlyse Oda

Nyheter

Forfatter Vidar Oskarson har fått mange henvendelser om teaterstykket Oda fra havet, som hadde premiere på Mausund i 2014. I sommer er det planlagt satt opp for fjerde gang, men på grunn av Korona-viruset lurer folk på om det blir avlyst.- Mange spør - og enda flere lurer på om de får se Odas kamp nede på kaia i kjeila på Mausund. Og dere skal vite at det er ingen i organisasjonen som har tenkt tanken på å avlyse spelet. Vi jobber ufortrødent mot at det skal gjennomføres fem forestillinger i siste helga av juni, skriver Oskarson i en pressemelding på vegne av «Oda-gjengen».Teaterstykket er skrevet av Marte Hallem, og basert på Oskarsons roman-trilogi « Folket i Spåhålet», som spilles utendørs på Mausund.

- Ja, vi tar corona-viruset på alvor, men å avlyse noe som er 95 dager unna, det er helt utenkelig å gjøre. Vi kan planlegge det meste av spelet langt ut i mai uten at vi gjør noe som myndighetene vil forby. Og så er det så viktig å ha noe å glede seg til. Det vi er sikker på er at de fleste som har planlagt spel-tur til Mausund i slutten av juni vil etter hvert som vi avslører skuespillere og annet, bli smittet av «Oda-viruset», skriver Oskarson.

- Vi oppfordrer alle til å holde seg friske og ellers lytte til hva som blir sagt for å stoppe corona-viruset. Sammen stopper vi dette – og sammen applauderer vi i slutten av juni når ho Oda er ferdig med sin kamp. Vi satser på å sees i slutten av juni.


Har hatt sentrale roller i vgs-musikalene og har spilt i "Maren":

Da Ole Kristian så rollelista, måtte han tilbake til Frøya