Fra i dag er det ny legevaktordning og ny plassering av legevakta

Den nye legevakta ligger i bygningen like ved Thams-paviljongen (The Norway Building) på veien inn mot Orkland rådhus.  Foto: Orkland kommune

Nyheter

Legevakt på dagtid skal fortsatt være i den enkelte kommune. Men for den nattlige legevakta på Orkanger, som også Hitra og Frøya er en del av, gjøres det fra i dag (fredag) noen endringer i fysisk oppmøtested. Se nedenfor.


NB! Denne artikkelen er oppdatert fredag ettermiddag etter at kommunene Hitra og Frøya har presisert tidligere gitte opplysninger fra Orkland.


Informasjon fra kommunene til innbyggere i Hitra og Frøya:

Fra fredag 27. mars vil legevakten for kommunene i orkdalsregionen være lokalisert i tjenestesenteret på Orkanger. Tjenestesenteret finner du i Allfarveien på Bårdshaug, Orkanger.

Bygningen ligger like ved Thams-paviljongen (The Norway Building) på veien inn mot Orkland rådhus.

Flyttingen til tjenestesenteret har sin bakgrunn i at St. Olavs hospital ønsker å beholde Orkdal sjukehus smittefritt i pandemiperioden. Ordningen vil vare inntil annet blir bestemt. Legevaktstilbudet er felles for Orkland, Skaun, Rennebu, Rindal, Surnadal, Heim, Hitra og Frøya.


 

Legevakt på dagtid ivaretas av fastlegene i den enkelte kommune.

Legevakt for Hitra og Frøya blir da:

Mandag til fredag fra kl. 15:30 til 20:00. Etter kl. 20:00 er det felles legevakt i Orkdal.

Lørdag og søndag fra kl. 10:00 til 20:00. Etter kl. 20:00 er det felles legevakt i Orkdal.

Du skal som tidligere henvende deg til legevaktstelefonen på nummer 116 117. Dersom du blir vurdert til å trenge legetime, vil du få avtalt oppmøtetidspunkt.