Politikerne skal møtes på ordentlig igjen

Ordfører Kristin Strømskag og varaordfører Knut Arne Strømøy 

Nyheter

De siste to månedene har all politisk møteaktivitet i Frøya foregått på nett. Også dagens formannskapsmøte vil bli gjennomført som såkalt "teamsmøte". Men nå varsler kommunedirektøren at både formannskap og kommunestyre senere i mai vil bli gjennomført som vanlige møter. Dette med bakgrunn i at det er åpnet for at inntil 50 personer kan være samlet hvis smittevernsreglene kan følges. Det første kommunestyremøtet vil bli holdt i Frøya kulturhus, mens formannskapsmøtene vil holdes i kafeteriaområdet i Frøyahallen.


Vil ha maks-antall i helgene

Vil ta grep for å redusere antall samtidige kunder under helgehandelen.Flere har avlyst, men den største vil lage en korona-tilpasset festival

- Vi har hele tiden forberedt oss på et alternativt konsertopplegg, varsler Frøyafestivalen.