Nytt band til Frøyafestivalen

- Den artisten vi har fått desidert flest oppfordringer på

I 2016 hadde Rotlaus sin første «miniturnè» i Trøndelag. Da tok de turen innom Ansnes brygger på Hitra. I år spiller de på Frøyafestivalen. 

Nyheter

Bandet "Rotlaus" kommer til Frøyafestivalen. I følge festivalsjef Hallbjørn Stenhaug er Rotlaus det bandet de har fått flest oppfordringer til å booke. Nå kommer bandet til Siholmen lørdag 1. august.

- Rotlaus er den artisten vi desidert har fått flest oppfordringer på, sier Stenhaug til lokalavisa.

Kun 200 plasser

Rotlaus er et norsk band fra Ørsta på Sunnmøre, og har ifølge Stenhaug på kort tid blitt et av de mest ettertraktede livebandene i Norge.

– Vi forsøkte å booke dem til den ”opprinnelige” festivalen, men da var de allerede booket flere måneder fremover til store festivaler i Sør-Norge. Men nå ble alle disse arrangementer avlyst på grunn av koronaen, noe som var flaks for oss, forteller Stenhaug.


 

På grunn av koronasituasjonen, vil det i år tas stor hensyn til smittevern-reglene. Blant annet vil det derfor bli lagt ut et begrenset antall konsertbilletter.

– Jeg håper alle de som har oppfordret oss til at booke dem, går inn på Ticketmaster og får sikret seg en billett. Husk det er kun 200 som får plasser, sier han.Kirkekonserten - nesen utsolgt

Torsdag 29. juli åpner også Bjarne og Thomas Brøndbo årets Frøyafestival med kirkekonsert i Sletta kirke. Begge to har deltatt på Frøyafestivalen tidligere, Bjarne med DDE og Thomas med sitt band. Brødrene har holdt flere konserter i kirker før, med stor suksess.

– Kirkekonserten er nesten utsolgt, så hvis folk er raske kan de i dag få tak i de siste billettene, sier Stenhaug.