Årets fest inneholdt både Astrid Lindgren-forestilling og premieutdeling

Solveig i 3. klasse på Sistranda barneskole oppnådde høyeste nivå under årets Sommerles. Her sammen med Sara Andersson (t.v) og Hiilde Fjerdingøy. 

Nyheter

Fredag 11. september var barn og voksne samlet på Frøya bibliotek for en sommerlesfest. Sommerles har vært en stor suksess gjennom flere år, og i år var intet unntak.

- Her på Frøya var der 122 barn som var registrert i år. Til sammen ble det lest 1657 bøker og hele 194 745 sider, forteller biblioteksjef på Frøya Monika Kopaczek-Styczen.Førsteplassen gikk til Solveig fra 3. trinn på Sistranda barneskole. Hun var på nivå 59,4. Plass nummer to gikk til Malin i 1. trinn som var på nivå 58,7. Tredjeplassen gikk til Arseni på 4. trinn og delt femteplass gikk til Marius og Helmer fra Mausund på nivå 55,7 og 50,6.

Disse fem fikk den nyeste utgaven av Guinness Rekordbok som premie. Videre var det var sju barn mellom nivå 40,5 og 47. Disse fikk boka "Trygg på nett" av Mia Landsem som premie.

Barna som var på forestillingen fikk også deiplomer og enten kinobillett eller billett til svømmehalen.

Det var god stemning under forestillingen "Pilutta deg". 

På sommerlesfesten ble også barneforestillingen «Pilutta deg! Holdt holdt. Forestillingen er en musikalsk reise i Astrid Lindgren sitt rike, og medvirkende var Sara Andersson og Hilde Fjerdingøy.