Hele tjuefire skolestartere på Nabeita

Det er kontaktlærere Hanne Willumsen (t.v. bak) og Lillian Ervik som har ansvaret for denne flotte førsteklassen. Mellom lærerne ser vi Hedda Ølstøren Kvilvang (t.v) og Tobias Vikan . I midten finner vi, fra venstre Dominykas Bekken Rauckis , Nikoline Marie Sætre, Isak Bakken Bjørstad, Live Sørlie Ervik, Elea Sørdal, Niklas Foss Lund, Tilde Hammervik Sørvig, Pavel Antonov Kolev, Sofia Ottesen, Tauras Zablockis og Vilma Jektvik-Hammervold.  Foran sitter, fra venstre Silje Hansen Berge, Storm W. Midtsian-Plugge, Sofie Rabben Reppe, Karl Johan Maniscan Selvåg, Nora Johanne Nilsen, Kristian N. Maniscan Grytvik, Gabriele Juceviciute, Linas Miciulevicius, Tiril Abelsen, Lucas Tøften Adolfsen og Leah Holm-Skjærvik.    Foto: Bjørg Støen

Nyheter

Hele tjuefire jenter og gutter ble skolestartere ved Nabeita oppvekstsenter i august.