Reiselivet går sammen om ny storsatsing

16 bedrifter på Hitra og Frøya har samlet seg for å utvikle regionen som en attraktiv opplevelsesdestinasjon. Fellesarbeidet realiseres gjennom prosjektet Kystopplevelser. Prosjektet er også åpent for Fosen-bedrifter.

Gjennom samhandling skal det utvikles kvalitetsopplevelser som er basert på gjesters motivasjon til å reise, og som bidrar til at Trøndelagskysten blir et foretrukket reisemål.  Foto: Nina Elstad

Nyheter

- Kystopplevelser er et toårig prosjekt i samarbeid med Trøndelag fylkeskommune hvor formålet er å utvikle helårs kystopplevelser av høy kvalitet som treffer de kunder man ønsker å få på besøk. Hitra Næringsforening samlet bedriftene til en felles søknad om deltakelse i Kystopplevelser igjennom næringsfond «Covid 19», skriver Trøndelag Reiseliv i en pressemelding.