Får møte kongeparet på slottet på nytt

For nesten fem år siden fikk Kjell Steinar Grytbakk møte Kong Harald og Dronning Sonja på slottet. Nå blir det nytt slottsbesøk på den aktive og engasjerte 81-åringen som var sentral i Kvenvær-samfunnet i mange år.  

Kjell Steinar Grytbakk har fått overrakt Kongens Fortjenestmedalje for sin innsats på mange fronter, både på Hitra og i Meråker. 

Nyheter

Sist helg fikk nemlig Grytbakk overrakt Kongens Fortjenestmedalje av Meråker-ordfører Kjersti Kjenes. Den mangeårige rektoren og ildsjelen får utmerkelsen for at han gjennom 65 år har gjort en uvurderlig innsats på mange forskjellige fronter. Det gjør fortsatt den spreke pensjonisten som ble lurt trill rundt da han fikk prisen. Den joviale idrettslederen og lokalpolitikeren la ikke skjul på at han ble overrasket da ordføreren dukket opp.