Eiendomsinvestor har kjøpt privat konsulentrapport for å se på kostnadene med nye bru i nabolaget

Eiendomsinvestor Kaare Arnstad, som i fjor kjøpte rekorddyr fritidsbolig i en foreslått brutrasé på Hitra, har fått et konsulentselskap til å se nærmere på kostnadene til de ulike alternativene.

Eiendomsinvestor Kaare Arnstad har kjøpt en stor eiendom i området der Brualliansen ønsker at traseen til ny bru over Knarrlagsundet skal gå. Arnstad har fått et konsulentselskap til å se på kostnadene for Brualliansens forslag.  Foto: Mariann Dybdahl, Adresseavisen.

Nyheter

Kaare Arnstad har fått et konsulentselskap til å se på kostnadene for interessegruppa Brualliansens forslag om å bygge ny bru vest i Knarrlagsundet. Denne traseen er i området hvor eiendomsinvestoren fra Trondheim i 2020 en eiendom som skal omgjøres til funkisbolig. Prisen på 12,38 millioner kroner skal være ny Hitra-rekord.