Nå kan du snart sanke nye trimpoeng igjen

Dette er nytt for den kommende trimperioden

Frøya Frivilligsentral startet opp konseptet «Frøyatrimmen» sommeren 2020, for å få folk opp av sofaen og ut i naturen. Her ved leder Siw Aina Strømøy.  Foto: Marisa Øvergaard

Nyheter

Frøyatrimmen starter snart opp igjen.
I løpet av denne trimperioden, fra 15.mai til 15.september, fristes det med nye turmål, flere muligheter for rundturer, innsjekk som på en naturlig måte knytter grender sammen og hyppigere innsjekk på lange løyper som blant annet "Frøya over" og "Den store Nessarunden".
Målene i Øyrekka er tilbake på kartet og i tillegg har ivrige trimmere på Mausund fått flere innsjekk å bryne seg på. Innsjekk på Rottingen blir tilgjengelige fra 1.juni, opplyser arrangør Frøya frivilligsentral på sin trimpoeng-side.