Rune om de dramatiske timene som nær kostet ham livet: - Jeg tenkte at «nå går det til helvete»

Rune Myrseth er mørbanket, stiv og støl, men først og fremst er han glad for at marginene var på hans side da han ble trukket ut i sjøen under setting av krepseteiner fredag kveld.

Han er oppskrubbet og rød og blå på armene, og det ene kneet har også fått seg en skikkelig smell. Men på sykehuset fant de ingen alvorlige skader, så Rune fikk reise hjem etter mindre enn et halvt døgn etter ulykken som var nær ved å koste ham livet. 

Nyheter

Som yrkesfisker vet Rune Myrseth på Sistranda at livet på havet ikke er bare idyll. Men han har alltid gjort sitt beste for at ulykker ikke skal skje, og det meste har da også gått greit inntil nylig. Fredag kveld holdt han på å miste livet da han satte ut krepseteiner på Frohavet.