Frøyværinger fikk endelig sykle Birkebeinerrittet igjen

-Det er godt å være tilbake i Birkebeinerrittet ettersom dette er et av høydepunktene på sykkelfronten, sa Kolbjørn Jektvik etter at han nok en gang hadde fullført et av verdens største og mest prestisjefylte terrengsykkelritt.

Fra venstre: Kolbjørn Jektvik, Stig Tonny Johansen, Andreas Rabben, Thomas Vatn, Asle Jektvik. Ikke tilstede da bildet ble tatt var Kenneth Fredagsvik 

Nyheter

Kolbjørn Jektvik reiste sørover for å sykle i spissen for en gjeng med frøyværinger. De var lystne på å konkurrere igjen ettersom det aller meste av terminfestede sykkelritt de to siste årene har blitt avlyst. Torbjørn hadde ikke sett for seg at det skulle bli slik da han reiste heim fra Birken høsten 2019. Åtte måneder senere kom koronaen, og den har satt det meste på vent.