- Yoga i vakre omgivelser stimulerer både kropp og sjel

16. til 18. januar, arrangerer Tove Cecilie Fasting "yogahelg" på Sula. 

Nyheter

- Bli med på en helt enestående yoga retreat, helga 16. til 18.januar på Sula fyr, oppfordrer Tove Cecilie Fasting.

- Få øynene opp for Sula

Tove Cecilie Fasting har nylig begynt som daglig leder ved fyrvokterboligen på Sula. Her skal hun blant annet skal drive utleie av fyrvokterboligen og huse ulik kursvirksomhet.

- Målet mitt er at folk skal få øyenene opp for hvor flott det er utpå Sula, sier Tove Cecilie.- Hente krefter og finne roen

Eter å ha bodd og drevet gjestgiveri i Hellas i mange år, har hun nylig flyttet tilbake til Norge igjen.

- Yogakurset neste helg, blir det første arrangementet Tove Cecilie skal administrer på Sula, -men jeg har arrangert en del yogakurs tidligere i Hellas, fastslår Fasting.

Hvorfor yogakurs på Sula da, Tove Cecilie?

- Det å gjøre yoga i vakre omgivelser stimulerer både kropp og sjel.

På Sula kan man hente krefter, finne roen og være i nærkontakt med elementene i naturen, uten andre distraksjoner, sier Tove Cecilie.

Passer alle

Yogalæreren neste helg heter Kristin Larsen kan Fasting fortelle.

Og kurset passer for alle, både se som er nybegynnere og de som har gjort litt yoga tidligere.

- Dette er ikke et avansert kurs sier Fasting og i yogaen vil det bli lagt vekt på Pranayama (pust) meditasjon og mindfull yoga.

- For yoga er ikke bare gymnastikk, påpeker Fasting, - yoga handler også om å gå i seg selv, sine egne tanker og følelser.

[M1]

Yogahelgas program

Deltakerne som kommer langveisfra vil bli innlosjerte i den nyrestaurerte Fyrvokterboligen, fredag.

Lørdag blir det yoga i gymsalen på grendahuset, like ved.

- Det er også lagt opp tid til egenrefleksjon, til å skrive og gå turer mellom yogaøktene, sier Fasting.

Lørdag kveld blir det hyggelig samvær rundt middagsbordet i Fyrvokterboligen. - og hvis vi er mange nok, skal jeg høre med eieren om de kan åpne Terna-puben for oss, sier Tove Cecilie.

På søndagsmorgen er det duket for nok en yogaøkt, før hjemreise etter lunsj.


Forsatt ledige plasser

 - Vi har ti-elleve påmeldte til nå. Det er begrenset med plasser til kurset, men forsatt er det mulig å melde seg på, forsikrer Fasting.

- Jeg har satset på å få folk utover fra Trondheim til yogahelga, i tillegg er det folk som bor på Sula som har meldt seg på. Er det flere fra Frøya og Hitra som vil bli med, så er det veldig hyggelig, sier Tove Cecilie Fasting.

For påmelding eller spørsmål, kan man ta kontakt med Tove på mail: tove@tovececiliefasting.com eller telefon 905 333 60.

- På Sula kan man hente krefter, finne roen og være i nærkontakt med elementene i naturen, uten distraksjoner, sier Tove Cecilie Fasting. (arkivfoto).