Carina Dahl feirer 30-årsdagen sin på Hitra

… og du er invitert

Artist, modell og TV-personlighet Carina Dahl, skal feire 30 årsdagen sin på Ansnes Brygger den 15. august. (Pressefoto). 

Nyheter

Artist, modell, smykkedesigner og TV-personlighet Carina Dahl fra Trondheim, skal feire 30 årsdagen sin på Ansnes Brygger den 15. august.

Lette etter en trøndersk perle

- Jeg har ikke bodd i Trøndelag på ti år, men jeg er en veldig stolt trønder og anser meg selv for å være trønderambassadør, så da jeg skulle planlegge 30-årsdagen min, begynte jeg å lete etter en trøndersk perle å feire dagen min ved. Jeg ville ikke ha feiringen i Trondheim, men heller litt utenfor byen og ble tipset om Ansnes Brygger. Jeg dro dit på befaring og syntes det var superflott der, forteller Carina Dahl.
Carina er godt kjent med øyregionen fra før av.
- Jeg har vokst opp med en far som spilte konserter i helgene, så vi hadde ikke vår egen hytte da jeg var yngre, men onkelen min har hytte på Kvenvær, så vi har vært der en del opp gjennom årene.

Carina Dahl

Carina Dahl er datteren til Diesel Dahl, fra bandet TNT.

Hun ble først kjent etter sin deltakelse i realityserien Big Brother i 2006 og har hele tiden jobbet med musikk, forteller hun. I tillegg har hun tatt på seg noen magasincover-oppdrag ved siden av.

Carina ga ut debutalbumet Hot Child i 2010 og har deltatt i delfinalene i Melodi Grand Prix to ganger. 
I 2012 deltok hun i dokumentarserien "Tigerstaden" på TV2 Bliss og hun har vært å se i amatørkokke-konkurransen "Masterchef Norge" og "Masterchef Spesial" hvor hun havnet på en 3. plass og en 2.plass.

Nylig designet hun sin egen smykkekolleksjon for Nora Norway og til høsten kommer hun med ny plate.

Carina Dahl da hun deltok i Melodi Grand Prix delfinalen i 2013.(Pressefoto). 


Kjendislag

Dahl forteller at hun liker å arrangere store selskap, og 30 års-laget henne i år, ser ikke ut til å bli noe unntak.

Til bursdagsfeiringen hennes i midten av august, kommer det flere norske kjendiser og lager fest sammen med jubilanten.
Carina forteller at hun først kommer til å holde et privat middagsselskap for omtrent seksti inviterte gjester, bestående av hennes nærmeste familie og venner.
- På kvelden blir det konsert og den vil være åpen for alle. Billetter til arrangementet er allerede i salg og det kommer mange varierte og dyktige artister, så dette blir en konsert man ikke bør gå glipp av.
Bandet Tindrum blir å se på scenen, det samme blir Adrian Jørgensen fra The Voice og Too Far Gone vokalist Børge Rømma.

- Petter Pilgaard fra Paradise Hotel kommer også, og vi har fremdeles noen overraskelser på lur, sier Carina hemmelighetsfull.

Verdenspremiere på Ansnes

Selve arrangementet vil foregå utendørs.

- Vi har gardert oss med et stort telt hvis det skulle bli dårlig vær, men det bruker å være finvær på bursdagene mine, så vi satser på det i år også, smiler Carina.

Jubilanten som selv er artist, skal naturlig nok opptre under konserten.
- Jeg slipper den nye singelen min "Champions" den helga, så da blir det faktisk verdenspremiere på låta mi på Hitra og det gleder jeg meg veldig til.

Carina slipper den nye singelen sin "Champions" under konserten på Hitra. (Pressefoto). 


Håper på mye folk

Hun forteller at hun rågleder seg og er ganske så spent, - jeg håper det kommer masse folk som vil høre god musikk og feire bursdagen min med meg.
Carina sier at hun alltid synes det er så trivelig å komme ut til Hitra, hvor alle er så joviale og imøtekommende.

- Jeg gleder meg til å vise fram stedet til alle gjestene mine som kommer langveisfra og som aldri har vært der før, også håper jeg at de som bor i øyregionen synes det er artig at arrangementet legges til Hitra og at øyværingene vil være med på feiringen. Det kommer til å bli en folkefest!