-Terje snakker rett fra levra og det liker jeg

Gjentar musikalsk samarbeid på ølfestival

Terje Tysland med band, kommer snart til ølfestivalen i Knarrlagsundet. Med seg har de Therese Ulvan som gjesteartist.  Foto: Opdalingen/Arvid Storli

Nyheter

For to helger siden, holdt Terje Tysland den tradisjonelle utekonserten hjemme på tunet sitt i Oppdal, for godt og vel tusen publikummere. På scenen hadde han med seg artistvenner som Chand, Reidar Larsen, Trond Helge Johnsen og ikke minst vår egen Therese Ulvan.

Gjesteartist

- Det gikk kjempebra så nå gjentar jeg og Terje samarbeidet en gang til, men på Hitra denne gang, forteller Therese Ulvan entusiastisk.
Tysland har nemlig forespurt henne om å være med som gjesteartist, når han tar turen til Knarrlagsundet og årets ølfestival fredag 28. august.

Terje Tysland og Therese Ulvan gjentar det musikalske samarbeidet. 


Tolket Tyslands sanger

Forrige helg var den første gangen at de to trønderske artistene opptrådte sammen.
- Jeg møtte Terje Tysland for første gang under et arrangement i Selbu i fjor, og han spurte da om jeg ville være med på tunet hans å spille når den tid kom.
Dessverre var jeg allerede fullbooket i fjor sommer, men i år fikk vi det til og det ble veldig bra.
Therese Ulvan medgir at hun ikke hadde hørt så mye på Terje Tysland sine sanger tidligere, - derfor gikk vi ut å oppfordret folk til å komme med forslag til hvilke sanger jeg skulle fremføre.
Hun fikk full frihet til å tolke sangene akkurat som hun ville og endte opp med å fremføre Tysland-sangene "Heile livet for dæ" og "Grævva mæ ne". I tillegg sang hun og Chand Thorsvik duett på sangen "Mens du går".

Terje Tysland, Therese Ulvan og Chand Thorsvik sammen på scenen for noen helger siden.  Foto: Opdalingen/Arvid Storli


Uten filter

Da Therese Ulvan begynte å se nærmere på sangene, oppdaget hun at Tysland har en bråte fine sanger og utrolig gode tekster forteller hun.
- Han snakker rett fra levra uten filter og det liker jeg. I tillegg er han positiv og rund i kantene, han er artig å jobbe med og en likanes fyr.
Hun forteller at ble veldig glad da Tysland spurte om hun ville opptre under ølfestivalen med han og hans band.- Ingenting er planlagt for konserten i Knarrlagsundet så langt, så vi tar det hele litt på strak arm, men en ting er sikkert; det kommer til å bli en artig konsert.

Hør "Grævva mæ ne"

Har du lyst til å se en smakebit på hva som venter når de to artistene opptrer på ølfestivalen om kort tid? Ved å følge denne linken til avisa Opdalingen, kan du nederst i artikkelen se video av Therese Ulvan opptre med Tysland og sangen "Grævva mæ ne".