På fylkesvei 431 fra Strømøybotn og Sør-Dyrøy på Frøya ligger ytre Kvenøystrøm bru. Men den bør du være veldig forsiktig når du kjører på.

- Stikker ut planker

- Det stikker ut planker og skruer som kan være livsfarlig å kjøre over. Særlig for motorsykkeler og andre tohjulinger. En lastebilsjåfør som bor 3-400 meter fra brua, sier det smeller høyt hver gang en bil skal over, beskriver Leon Westrum. I flere år har Westrum sagt ifra om dårlige forhold på brua, men lite skjer.  - Jeg har sagt i fra til Statens vegvesen flere ganger, men ingenting skjer. Kun da politiet varslet dem en gang, ble det fart på sakene, forteller Westrum.

- Skal fikses med en gang

Da HF tok kontakt med Statens vegvesen lovet de rask forbedring.  - Det er egentlig Mesta`s ansvar, men jeg skal gi dem beskjed med en gang. Det er ingen tvil om at det kan være alvorlig hvis noen skulle kjøre på planker som stikker opp, sier driftsansvarlig i Statens vegvesen, Jan Ivar Rødal.  - Når biler kjører over bruer med planker, vil både de og spikrene kunne løsne, men det skal vi få fikset raskt, legger han til.