I begynnelsen av mai fikk vi høre at tyver for andre gang hadde forsynt seg av vedlageret som skal gi lønn til folk på arbeidstrening. Både arbeiderne og arbeidslederen syns dette var simpelt gjort, og det er ikke så vanskelig å være enig i. Et lite tips om dette var det som gjorde Hitra-Frøya i stand til å lage en reportasje fra vedlageret, og forhåpentlig kan oppmerksomheten bidra til å holde nye tyver unna. En bunke tipslodd er på vei i posten til tipseren.

Mai måned har ellers vært preget av tips av mer sommerlige aktiviteter, og hyggelig er det. Vi takker for bilder og historier av spesielle naturopplevelser med skrapelodd. For eksempel til kjempekveita som beit seg fast i garnet på Mausund, en historie som vandret fra hitra-froya.no og videre rundt i landet.

LES MER OM KJEMPEKVEITA HER

Tips som tre beboere ved Hitra helsetun som vant fram mot avhjemling, sauen som hoppet over gjerdet og stakk av til barnehagebarnas store fryd, samt brannen på Hopsjøbrygga, gir også lodd i posten.

LES OM HOPSJØ-BRANNEN HER

.

LES OM RØYSKATT-MAMMA HER

Hitra-Frøya takker for et godt engasjement fra tipserne, som bidrar til å lage en enda bedre avis. Dersom du sitter på en god historie, eller kommer over noe som andre kan ha interesse av, ring oss eller send en epost. Bilder fra mobilkamera kan sendes til 2097 merket HFTIPS eller på epost til adressen post@hitra-froya.no. Her kan dere som har video også sende inn filmen. Lesernes egne videoer legger vi ut på HF-TV på hitra-froya.no.

GÅ TIL HF-TV HER