Sparebank1, Eiendomsmegler1 og Hitra-Frøya lokalavis AS ønsker å hedre noen som har flyttet til øyregionen og bidratt med noe positivt til øysamfunnet.

Dermed har de gått i gang med en konkurranse hvor vinneren får et VISA-gavekort på 20.000 kroner!

Muligheten for innsending av kandidater går ut nå 1. desember. Det er selvfølgelig lov til å nominere seg selv også.

De gode historiene

De gode historiene blant de nye øyværingene står i fokus, og Eskil Wahl fra EiendomsMegler1 forteller at begrunnelsen kan være hva som helst.

- Vi er på utkikk etter de gode historiene. Gjerne at vedkommende har gjort en god innsats for lokalsamfunnet, men også morsomme eller spennende historier om hvorfor man flyttet ut hit. Det kan være kjærlighetshistorier eller hva som helst, og hvem som helst kan delta, sier han.

Vil ha inn alle forslag

Juryen, som består av Eskil Wahl og Irene Thorsø fra EiendomsMegler1, Anders Gåsø fra Sparebank1 og Stein Olav Sivertsen fra Hitra-Frøya, understreker at de vil ha inn så mange forslag som mulig. Desto flere navn å velge i, desto bedre for juryen.

- Ingen forslag er for dårlige! Det trenger ikke være spektakulære ting, men gjerne små og hverdagslige. Vi vil gjerne ha inn så mange forslag som mulig, så det blir mer spennende for oss i juryen å finne en vinner. Vinneren og historien vil bli presentert i lokalavisa rundt juletider, så vi håper vi får en god historie. Vi har fått inn noen forslag allerede, og om dette blir populært så skal vi ikke se bort i fra at dette blir en årlig konkurranse, røper Eskil Wahl.