Til helga 21. og 22. juli arrangeres det salgsmesse på Titran Fiskarheim.

- Sist sommer ble det stor suksess med mange besøkende og vi håper jo at det skal gjenta seg i år. Hele storsalen på Fiskarheimen vil være fyllt av utstillere med mange forskjellige produkter, forteller Anne Ingdahl.

Messa vil inneholde alt fra velværeprodukter, håndverksarbeider, glass- og billedkunst. Salg av spekepølse og nystekte lefser vil det også bli, mens kafeeb på Fiskarheimen vil servere kaker og kaffe, middag, is og brus.

- Forberedelsene er godt i gang for å sikre at det blir en hyggelig opplevelse for alle besøkende. Loppermarkedet i kjelleren vil ha åpent hele helga. Det vil bli arrangert historisk vandring med oppstart ved Fiskarheimen både lørdag og søndag, forteller Ingdahl.

Titran er kjent som et av de eldste og godt bevarte fiskeværene på Trøndelagskysten. Her er også Norges og Nord-Europas høyeste fyr, Sletringen, som i fjor ble restaurert utvendig. På Stabben finner du et festningsanlegg fra siste verdenskrig med et svært interessant museum. Flere gamle kanonstillinger strategisk plassert, hvor en kan skue utover  storhavet, innløpet til Trondheimsleia og leia nordover. Titran Kapell hadde 100-årsjubileum i forrige måned. Utenfor kapellet kan du se bautaen som er reist til minne om de omkomne etter den store Titran-ulykka i 1899. Titran har mange sjarmerende og koselige hus, og innbyr til mange fine spaserturer.

- For de som ønsker litt lengre turer kan vi anbefale det storslåtte "månelandskapet" ved Kjervågsund, lokker Ingdahl.