Klokka 02:13 natt til onsdag gikk innbruddsalarmen ved Coop Marked på Dyrøya. Noen hadde brutt seg inn i butikkens postlokaler ved å knuse ei rute. Ifølge daglig leder har innbruddstyvene fått med seg det de trolig var ute etter.

To forsendelser

- Jeg tror de som brøt seg inn var ute etter noe spesielt, og visste godt hvilket rom de brøt seg inn på. De som brøt seg inn var helt klart ute etter noe spesielt, og det har de tatt, forteller daglig leder ved Coop Marked, Susan Sæther. Hun vil ikke si noe konkret om hva som er stjålet.

- Men jeg kan si at det er to forsendelser, sier Sæther.

To pakker er borte

Politiet drev åstedsundersøkelser rett etter klokka 15:00 onsdag, og hadde ennå ikke noen annen konklusjon enn at det har vært en ruteknusing.

- De rakk nok ikke å få med seg så mye før alarmen gikk, men to pakker er borte og vi vet hvem som både var avsender og mottaker til pakkene, sier Susan Sæther til lokalavisa.

En vekter fra Sec Vakt ble utkalt da alarmen gikk i natt. Vekteren observerte en hvit varebil, en "pizzabil", som forlot stedet. Men det er usikkert om denne bilen og føreren har noe med innbruddet å gjøre.