- Målet er å få til et skikkelig sosialt, maritimt miljø her nede. Dette er jo ei aktiv grend, men vi må jo møtes og kose oss også, sier Alf Magne (Itte) Skarsvåg.

For tre år siden fikk han regulert eiendommen inne i vågen, og satte opp et båthotell som første skritt. Vågen er nå mudret ut slik at marinaen kan etableres, og de seks første naustene er under bygging. Itte selger de klarerte tomtene, og naustene bygges nå på dugnad av de som har kjøpt tomter. Det er stort sett folk fra nærområdet.

- Etter dette blir det seks naust til, litt lenger inne i vågen. Og det kan bli flere. Totalt har jeg tredve nausttomter, sier Skarsvåg.

Totalt har han investert cirka to millioner på bygging av båthotellet og opparbeidelsen av området rundt. Den daglige lederen i Frøya anleggservice har prosjektet i Tungvågen som en «fritidssyssel». Men han forteller at båthotellet absolutt ser ut til å være god bissniss. Sist vinter hadde han så og si fullt belegg på hotellet, men over 8o enheter (båter, bobiler og campingvogner) på vinterlagring.

- Jeg er kjempefornøyd. Interessen har vært over all forventning, og jeg får hele tida nye henvendelser fra folk som vil sikre seg plass til høsten, forteller Alf Magne Skarsvåg.