Frøya idrettslag ble stiftet i 1952 og feirer i år 60 år. Så langt har det vært stille omkring jubileet. Men nå skjer det saker og ting! Ragnhild Ervik – en av lagets aller fremste idsjeler – har satt seg i spissen for å få til en skikkelig jubileumsfest – i god og gammel Frøya i.l.-stil. De som husker tidligere jubileumsfester i Frøya idrettslag, vet hva vi snakker om. Nå har styret i laget gitt Ragnhild alle nødvendige fullmakter til å få samlet tidligere og nåværende medlemmer til en heidundrende jubileumsfest i Klubben grendahus. Datoen er fastlagt til 12.januar og menyen er klar: Ferskfiskball og saltfiskball med tilbehør.

Med seg i arrangementskomiteen har Ragnhild håndplukket følgende personer: Kjeld Stub, Tor Aune, Synnøve G Ervik, Inger Lise Furberg, Odin Gisle Fredagsvik og Jan Otto Fredagsvik. Her sitter det mye FIL-historie! Og ikke så lite arrangementskompetanse heller!

- Komiteen har hatt sitt første møte, sier Ragnhild, og arbeidsoppgaver er fordelt. I tillegg til god mat og drikke vil det selvsagt være underholdning, slik vi er vant til. Vi leter i arkivet etter gamle revyinnslag fra årsfester, det vil bli formidlet gode historier fra fortid og lagets nåværende aktiviteter vil selvsagt bli profilert. Det vil også bli utnevnt æresmedlemmer og riddere av ”Gullskiten”, som er lagets fremste utmerkelse. Og så vil det selvsagt være en svingom, avslutter komitelederen.

Om du har tips til komiteen, så er det bare å ta kontakt med en i arrangementskomiteen. Og en viktig ting: Skal dette bli noe av, så må folk vite sin besøkelsestid. Når komiteen har fått summert kostnader og beregnet kuvertprisen, vil det bli annonsert innbydelse med påmeldingsfrist.

- Vi ønsker ikke at dette skal være en fest for de få. Her burde vi minst samle 150 personer, slik vi gjorde under 50-årsjubileet i 2002. Derfor:  Rydd i kalenderen og legg inn 12.januar 2013!