Ulykken ble meldt inn rett før klokka 16 i ettermiddag (onsdag). Et norskregistrert vogntog klarte ikke svingen ved Sandvatnet, ikke langt fra flyplassen på Frøya.

Vogntoget har kjørt 40-50 meter langs grøfta før det stanset. Førerhuset er tilnærmet knust og lasten er også spredt utover.

Føreren, en svensktalende mann, har tilsynelatende kommet heldig fra ulykken. Han er sendt i ambulanse til legesjekk. Ifølge folk på stedet, har sjåføren forklart at han hadde 25 tonn frossen laks ombord. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

Ulykken skjedde i nøyaktig samme sving hvor det 14. juni 2009 skjedde en dødsulykke med vogntog. Også den gang kjørte vogntoget ut, og førerhuset ble knust. I ettertid er svingen blitt merket med skilt om skarp sving.

Ifølge Videoavisa kjørte et laksevogntog også ut i denne svingen i 2006. Se video her (lokalavisa er ikke ansvarlig for innhold i eksterne linker)

Både brannvesen, politi og helsepersonell har vært på åstedet i ettermiddag. Veien er ikke sperret, men vil kunne bli det når oppryddingsarbeidet tar til.

HUSKER DU DENNE? 18 vogntog sto fast i samme bakke

Vogntoget var lastet med 25 tonn frossen laks. (Foto: Petter Vidar Vågsvær)