Nødetatene rykket i formiddag ut til Hammarvika etter melding om et arbeidsuhell. En mann har ifølge politiet truffet seg selv i magen med spikerpistol.

- Det er foreløpig uvisst hvor alvorlig skaden er. Nødetatene er på vei, opplyste politiets operasjonsleder ved 10-tida. Arbeidstilsynet er informert om hendelsen.

Ulykken har skjedd på en byggeplass på Hammarvika. Mannen ble kjørt i ambulanse til industriområdet på Nordhammarvika, der et ambulansehelikopter sto og ventet.

- Mannen fraktes med luftambulansen til St. Olavs Hospital for behandling av skaden. Han skal ha vært bevisst, forteller politiets operasjonsleder ved 10:30-tida.

Politiet forteller at man foreløpig ikke kjenner årsaken til ulykken.

- I første omgang er det fokus på skade og skadebehandling. Politiets oppgave blir deretter å finne årsaken til ulykken, sier operasjonsleder.

Operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt sier til adressa.no at ulykken skjedde da mannen jobbet i et stillas.

- Han hadde spikerpistolen i hånden, og la den fra seg. Spikerpistolen gikk av idet han tok den opp igjen, sier Kimo.

Mannen er fraktet til St. Olavs Hospital med luftambulansen. Det er foreløpig uklart hvor alvorlig skaden er. Foto: Trond Hammervik