Anleggsgruppa i Hitra idrettslag ble fredag kveld ropt på scenen under Idrettens hederskveld som vinnere av Hitras ildsjel-pris. På vegne av gruppa møtte Ivar Skaget, Hege Lie Rønningen, Bror Blichfeldt og Kristian Cato Haugen.

Utdeler og første gratulant var varaordfører Eldbjørg Broholm.

Juryen uttaler følgende om prisvinnerne:

Hitra - Hitra IL Anleggsgruppa

Denne gruppa har med stort pågangsmot og utallige dugnadstimer bidratt til at innbyggerne har et fantastisk tilbud. Bygging av Blåskoghytta, bygging av Blåskogstien med gapahuker og benker. Bygging av grillhytte Torvhattenstua, opparbeidelse av Dyet turstiområde og badeplassen Eidsvatnet med sandvolleyballbane. Utbyggingen av Eaholmen med kai, naust og lokale som rommer store grupper både innendørs og utendørs. Et naust fylt med båter og kanoer, skispor så snart snøen legger seg og Eidsvatnet rigges med lys så snart isen er trygg nok. Alt dette brukes på kveldstid og i helger av både fillensere og innbyggere fra andre steder. Hurra for dokk!

Kjell Bjarne Helland (org.sjef ved Sør-Trøndelag idrettskrets) og Ida Alstad, landslagsspiller i håndball

Idrettens hederskveld arrangeres i Trondheim. Ildsjeler fra alle fylkets kommuner får sin velfortjente heder.

I tillegg deles det ut en rekke stipender, idrettsmerke-bevis og prestasjonspriser. Årets toppidretts-prestasjon for kvinner gikk til Kari Aalvik Grimsbø (Gyør og Børsa).

For menn gikk årets toppidrettsprestasjon til Andreas Martinsen (Rosenborg Hockey og Colorado Avalanche).

Årets lag er Rosenborg Ballklubb.

Etter at alle prisene ble utdelt, var det festmiddag.