Lørdag ettermiddag er det "Damenes aften" på Britannia Hall i Trondheim. Og blant trekløveret som er aftenens midtpunkt, finner vi hitterværingen og musikeren Bjørn Fjeldvær. Sammen med supermodell Vendela Kirsebom og profesjonell foredragsholder Heidi Klefstad skal Fjeldvær bidra med musikalske godbiter som skal binde historiene fra de tre sammen.

- Mitt foredrag har tittelen "Eventyr" og etter en runde ute i verden avslutter jeg det med å presentere eventyret i øyriket med bilder fra øyrekka, Hitra og Frøya. Tapas fra Hitra og Frøya står da dekket i Britannias foajé, sier Fjeldvær til lokalavisa Hitra-Frøya.

- Det er litt spesielt at vi setter sammen tre ulike personers ulike historier. Vi startet med å kalle det glede, eventyr og en supermodell. Men så landet vi på tittelen "Fryktløs". Det var liksom det ordet som dukket opp, sier Fjeldvær til Adresseavisen.

- Ordet fryktløs sier ganske mye om alle oss på forskjellige måter, at vi tør være åpne og vi går våre egne veier, sier Klefstad til avisa. Det var hun som hadde ideen til damenes aften.

Vendela Kirsebom skal blant annet fortelle om sitt eget liv fra da hun var lita jenta, om hvordan hun ble oppdaget og hvordan modell-karrieren skjøt fart.

- Vi ønsker å skape en opplevelse og en scene der disse tre skal opptre og fortelle fra sine liv, sier aftenens konferansier Terje Marriot til Adresseavisen.

Siden dette er et veldedig arrangement har de to damene ordnet "goodie-bager" med sponsede kremer fra Vendela, sminke fra Jan Thomas og mye annet, forteller Fjeldvær til lokalavisa.

- Mitt bidrag ble mat i pausen: spekemat fra Dalpro, krabbe fra Hitramat og laks fra Marine Harvest som Britannias kokker tilbereder og inkluderer i sin egen tapas-meny. En stor takk til de tre bedriftene som stiller med dette, sier Fjeldvær.